Om OQ

OQ = Call Tracking Software

I OQ har vi mere end 30 års samlet ledelses erfaring indenfor programmering, IT salg, IT rådgivning og online marketing.  Vi sætter os nu på den anden side af bordet – Om til dig.

Vores målsætning er, at gøre vores kunder klogere på deres annoncering. Derigennem sørger vi får, at kunder let kan træffe de rigtige beslutninger og bruge deres annoncekroner der, hvor de rent faktisk virker.

I dag kan man nemt miste overblikket over sin annoncering og bare betale regningen, fordi det er lettest. OQs formål er, at gøre vores kunder i stand til at opnå fuld kontrol over deres annonceringsudgifter. På den måde sikrer vi, at vores kunder kun betaler for det, som betaler sig.

OQ er perfekt klædt på til at hjælpe vores kunder med at kvalitetssikre deres annoncering, og sørge for at de ikke smider penge ud af vinduet.

30 dage - Pengene tilbage garanti

Prøv Danmarks nok billigste og bedste Call Tracking Software i 30 dage uden risiko.
OQ tilbyder alle kunder 30 dages “Pengene tilbage garanti”, så vores kunder trygt kan prøve vores produkt, og få alle pengene tilbage, hvis det ikke er noget for dem.

 

100% Prismatch

OQ er Danmarks bedste og billigste Call Tracking Software.
Derfor giver OQ 100% prismatch garanti til alle kunder.  Ring til os hvis i mener at have set tilsvarende software billige en hos OQ – Så matcher OQ prisen og giver 10% rabat oveni prismatch prisen.

Gratis support - 24/7/- 365 dage

OQ har taget springet og yder gratis service & support 24/7 – 365 dage om året til alle vores kunder.
Vi er standby hele døgnet – hele året,  for at yde den bedst mulige service til vores kunder.
Vi tager service og support meget seriøst i OQ.

 

 

Her du brug for hjælp?

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål på vores FAQ, så kontakt os 24/7 – 365 dage om året her: