Hvem er OQ?

about-us

Mere end 56 års års samlet erfaring med programmering, salg, rådgivning og online marketing sætter sig nu på den anden side af bordet. Om til dig.

Vores målsætning er, at gøre vores kunder klogere på deres annoncering. Derigennem sørger vi får, at kunder let kan træffe de rigtige beslutninger og bruge deres annoncekroner der, hvor de rent faktisk virker.

I dag kan man nemt miste overblikket over sin annoncering og bare betale regningen, fordi det er lettest. OQs formål er, at gøre vores kunder i stand til at opnå fuld kontrol over deres annonceringsudgifter. På den måde sikrer vi, at vores kunder kun betaler for det, som betaler sig.

Hvem er OQ?

Hans Fauerby (20 Års IT erfaring – komplekse udviklingsopgaver og ejer af Danmarks førende streaming firma – Webstream.dk der bl.a. Servicerer top 100 kunder som Lego, Travsporten, Danske spil, Novo Nordisk, Danske bank, Nordea m.fl. indenform Streaming.)

Peter Futtrup (20 Års IT Erfaring – Danmarks ubestridte bedste programmør/Udvikler.  Peter har udviklet alt fra spillesystemer til telefonsystemer og Peter besidder en sjælden force der gør at han ikke bare er en typisk kælder programmør, men også en medspiller på konceptudviklingen.)

Nicolai Jørgensen (16 Års IT erfaring – SEO, Adwords, Analyser, Salg, Projektledelse, Management, Calltracking systemer og konceptudvikling)

Vi er perfekt klædt på til at hjælpe vores kunder med at kvalitetssikre deres annoncering, og sørge for at de ikke smider penge ud af vinduet.

GRATIS DEMO?

Her du brug for hjælp?

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så stil det her – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

HVOR KAN DET BRUGES?